Компанія Hoval пропонує децентралізовані рішення для вентиляції, охолодження та опалення великих залів

161

Hoval створює простір і об’єднує свої децентралізовані кліматичні системи з децентралізованими тепловими насосами, надаючи проектувальникам нову свободу у проектних рішеннях ОВВК для одноповерхових залів і складів, які потребують опалення взимку і охолодження влітку. Технологічні приміщення для кліматичного обладнання стають непотрібними, довжина трубопроводів зведена до мінімуму, знижуються інвестиційні та експлуатаційні витрати.

“Коли ми говоримо про децентралізовані системи, ми тепер маємо на увазі не тільки RoofVent® і TopVent®, а також і децентралізовані теплові насоси”, – пояснює Лоріс Бассо, менеджер по продукції підрозділу кліматичних систем Hoval. Результатом є комплексне рішення, що заощаджує простір.

Збереження простору також означає економію грошей. Коли кліматичні блоки об’єднуються для створення повністю децентралізованого комплексного рішення, вони роблять непотрібними і систему охолодження води, і систему центрального опалення. Це означає, що технологічні приміщення для обладнання вже не потрібно включати до планів нових залів. Торгівля або промисловість отримують цінний простір.

Жодної магістралі крізь стіни

Навіть повітряні канали, труби опалення та системи холодної води, що є вдвічі дорожчою, стають непотрібними. Тому й накладні витрати зменшується. Установникам більше не треба прокладати труби вздовж та крізь стіни та кладку; агрегати монтуються на стелю. Дорога та дифузійно-стійка теплоізоляція для труб охолодженої води більше не потрібна. Внутрішні поверхні залу виглядають повністю очищеними та справді корисними.

Малі загальні витрати

Невеликі інвестиційні витрати призводять до незначних експлуатаційних витрат: завдяки оптимальному розподілу повітря, децентралізована система, що складається з RoofVent®, TopVent® та теплових насосів, демонструє мінімальні втрати тиску та втрати тепла в порівнянні з стандартними централізованими системами. Зі свого боку, тепловий насос повітря / повітря забезпечує високу ефективність за стандартних температурних умов. Менеджер по продукції підрозділу кліматичних систем Hoval переконаний, що його ефективність перевищує ефективність котла. Магазин одягу в Австрії, який використовує повністю децентралізовану систему, скоротив експлуатаційні витрати на 36% порівняно з рішенням на базі централізованого газового котла.

Більше того, тепловий насос використовує поновлювані джерела енергії. Викиди CO2 мінімізуються, зокрема в порівнянні з централізованими системами опалення, що використовують викопне паливо. Крім того, немає потреби споживати та імпортувати викопне паливо.

Таким чином, загальна вартість життєвого циклу та викиди утримуються у бажаних межах. Це також пов’язано з тим, що вентиляційний блок RoofVent® RP та рециркуляційний блок TopVent® TP обмінюється інформацією з власним тепловим насосом – і розуміють один одного. Всі агрегати постачаються з одного джерела, і інтегруючись створюють ефективні та високонадійні системи. За словами Лоріса Бассо: “Ми зібрали разом переваги наших децентралізованих кліматичних систем та теплових насосів”. Просунуті проектанти охоче дотримуються прикладу магазину мод у Австрії, який дозволив зменшити витрати на вентиляцію, охолодження та опалення більше ніж на третину.

Компания Hoval известна как один из ведущих поставщиков решений в области систем отопления, охлаждения и вентиляции. В бизнес компании вовлечено около 1300 сотрудников, работающих на 14 различных предприятиях, которые действуют и думают вместе, как одна большая глобальная семья. Сегодня системы отопления и вентиляции компании Hoval поставляются более чем в 50 стран мира.

Сегодня компания Hoval является поставщиком законченных решений на базе широкого модельного ряда  систем отопления, вентиляции и микроклимата помещений, предлагая комплексные и максимально удовлетворяющие требованиям заказчика решения по созданию оптимального уровня комфорта.

C 2011 года эксклюзивным дистрибьютором климатических систем HOVAL в Украине является компания ЛИКОНД.

Джерело: http://www.hoval.in.ua/press/2018-08-22/ventilyats-ya-okholodzhennya-ta-opalennya-velikikh-zal-v-teper-povn-styu-detsentral-zovan/