Семінар-демонстрацію енергоефективного обладнання організував Теплоцентр

141

Торговий дім «Теплоцентр» організував спільно з італійським виробником кліматичного обладнання AERMEC пізнавальний семінар для чернівецьких будівельно-проектувальних і монтажних організацій На семінарі представники компанії ««AEРMEК-Україна» розповідали про переваги енергоефективного обладнання – принципи роботи  італійських теплових насосів .

Організатори та учасники семінару розповіли Інформаційному агентству АСС про основні принципи роботи своїх компаній.

Ірина Зеленюк, керуюча підрозділом вентиляції та кондинціонування торгового дому «Теплоцентр»:  «Кожен споживач сьогодні запитує, чи використовує він енергоефективне обладнання. Щоб вирішити це питання ми організовуємо доступні семінари. Ми вишукуємо торгові марки, які можуть вирішити питання споживання електроенергії, споживання калорій, тепла, холоду. Теплові насоси цікаві тим, що вони дають і тепло і охолодження влітку. Тобто, споживач може заощадити на облаштуванні своїх приміщень. Саме таке обладнання сьогодні представляють нам наші партнери Ми зацікавлені, щоб європейський рівень пропозицій був на ринку Чернівців.»

Олексій Червінський, менеджер компанії AEРMEК-Україна: «Сьогодні ми у Чернівцях проводимо семінар, який присвячений тепловим насосам нашої компанії. В цьому семінарі присутні проектанти, монтажні організації.»

Юлія Макій, менеджер проектів компанії  АЕРМЕК-Україна: «Чим ми відрізняємось – це те, що репутація самого бренду, так і  AEРMEК-Україна – бездоганна. Виробництво повністю знаходиться в Італії. Всі комплектуючі постачаються європейськими виробниками. Це незалежна сертифікація, яка означає, що те, що ви купуєте, це не кіт у мішку, а підтверджене документами обладнання.»

Джан Карло Дзен , регіональний менеджер з експорту компанії «AЕРМЕК»: «Ми пишаємось, що за допомогою обладнання AERMEC змогли облаштувати великі об’єкти в Україні – це аеропорт Данила Галицького у Львові,  Арена-Львів, термінали в Бориспільському аеропорті.»

Джерело: http://acc.cv.ua/