Компанія Cooper&Hunter почала продаж теплових насосів Nordic Evo в Україні

68

Модель розроблена на заводі Vino – Cooper&Hunter. Команда інженерів  використовувала інноваційні технології для виробництва даної моделі. Команда заводу володіє комплексом новітніх технологій, в том числі, й високоякісним обладнанням для проведення тестів контролю якості. Результатом плідної роботи фахівців C&H стала нова серія кондиціонерів для європейського ринку під назвою Nordic Evo, яка вже поступила в продаж в Україні. Розглянемо більш детально характеристики продукції, заводу «Vino-Cooper&Hunter».

В першу чергу ви гарантовано отримаєте ефективне, надійне охолодження та обігрів без втрат енергії. Енергоефективність класу А++ забезпечена преміальною комплектацією «GENERATON V». Оскільки дана модель уявляє собою тепловий насос, розроблений саме для північних країн, він спеціально адаптований для роботи при низьких температурах на обігрів від -23 до +24 °C, при цьому, працює літом як кондиціонер, в діапазоні від +18°C до +48°C на охолодження.

По-друге, ви будете приємно здивовані  якістю матеріалу корпуса, його дизайном та унікальним функціоналом. Одною з головних відмінностей даної моделі, являється опція «Step-less Fan Control» – це ексклюзивна технологія плавного регулювання швидкості вентилятора внутрішнього блоку в широкому діапазоні від 1 до 100%. Ви отримуєте високу ефективність та точність керування рухом повітря. Приємним інноваційним доповненням даної серії являється Wi-Fi, передбачений в лінійці Nordic Evo II.

Наявність інверторної технології «I-Action» забезпечує плавну та стабільну роботу компресора на наднизьких частотах (1Гц), економлячи електроенергію на 30-40%, запобігає появі вібрацій та підтримуючи оптимальну температуру в приміщенні.

Інтелектуальне розморожування активує підігрів компресора та піддону, тільки тоді, коли це дійсно необхідно, у відмінності від попередніх моделей, які включали дану функцію через рівні періоди, витрачаючи енергію, тоді коли цього не потрібно.

Nordic Evo відноситься до лінійки продуктів «Professional Line», розроблених для професійної інсталяції. Точне регулювання температури здійснюється з кроком до 0,5°C, даючи можливість створювати максимально комфортний мікроклімат в приміщенні. Система старту компресора, без високих пускових токів (нижче 5А), запобігає зайвому розходу енергії, зносу та виходу з ладу обладнання.

Nordic Evo з успіхом працює в північних країнах Європи. Наприклад, у Фінляндії та Норвегії він надійшов у продаж восени 2016 року та з успіхом показав себе в сурових зимніх умовах цих країн. Фахівці високо оцінили можливості та функціонал даного теплового насоса. А в планах компанії Cooper&Hunter – запуск нових лінійок теплових насосів напередодні зимового періоду 2017 в Європі.

Джерело: http://www.climat.cv.ua/