Конвектор Daikin Altherma HPC – новий підхід до домашнього комфорту

169

Світовий кліматичний гігант Daikin виводить на ринок новий підлоговий конвектор серії FWXV-ATV3 для теплового насоса Daikin Altherma HPC.

Забезпечуючи охолодження та опалення, система Daikin Altherma HPC може комбінуватись з підлоговими трубопроводами і може замінити застарілі радіатори. Пристрій пасує до спалень та віталень завдяки своїй безшумній роботі та елегантному дизайну.

Як виглядає конвектор для теплового насоса?

Принцип роботи конвектора для теплового насоса подібний до радіатора, оскільки обидва використовують конвекцію для нагрівання приміщення. Звичайний радіатор створює конвекцію завдяки циркуляції води через свої труби, тоді як конвекційний процес конвектора для теплового насоса відбувається швидше, оскільки невеликий вентилятор за його радіатором прискорює цикл нагрівання. Конвектор для теплового насоса забезпечує ту ж саму температуру в приміщенні, що і традиційний радіатор, але за більш низької температури води в радіаторі, і в довгостроковій перспективі, сприятиме безпосередній економії енергії для користувачів.

  • Оптимізовано для нового будівництва
  • Може обиратися за більш низької температури води (35°C), що робить його ідеальним для використання в проектах на базі теплових насосів.

Витончений дизайн

Конвектор виносить лише 135 мм завглибшки і підходить до приміщень будь-якого призначення.

Ефективність  і висока продуктивність

Конвектор Daikin Altherma HPC поєднує в собі переваги побутового підлогового опалення та радіаторів. Система швидше забезпечує високу потужність нагрівання або охолодження і може і може обиратися за наднизьких температур (режим роботи 35/30°C).

Дискретність

Як тільки система досягає заданого значення (уставки), безперервно модулюючий вентилятор поступово зменшує свою швидкість і створює менше шуму. Звуковий тиск конвектора вимірює 25 дБ (А) на 1 м, коли вентилятор працює на низькій швидкості.

Модульований повітряний потік

За умов меншої потреби на опалення, система модулює потік свого повітря для уповільнення швидкості вентилятора, і в процесі знижує робочий шум. Стандартний вентилятор типу ВМК / ВИМК, що працює на повній швидкості, може підвищити звуковий тиск.

Інвертор постійного струму

Конвектор Daikin Altherma HPC використовує новітні технології для зменшеного споживання електроенергії до 3 Вт в резервному режимі, зберігаючи надійну роботу.

Засоби керування

Компанія Daikin пропонує широкий спектр надзвичайно функціональних контролерів, що мають відмінний дизайн.

Ідеальне поєднання

Конвектор ідеально вписується в модельний ряд теплових насосів Daikin Altherma 3.

 

Джерело: https://leacond.com.ua/novini-i-publikatsii/novini-daikin/konvektor-daikin-altherma-hpc-noviy-pidkhid-do-domashnogo-komfortu.html